Link Link Link Link Link Link

Når du må grave inn i hjerterota for å fullføre

Publisert: 17.06.2013 @ 00:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Du har sikkert satt deg noen mål enten det gjelder trening, kosthold eller jobb. Det er ikke alltid like lett å nå disse målene, selvom alt ligger til rette for deg.

For å nå et mål må du være forstått med at målet ditt må være:

  • Realistisk
  • Konkret
  • Noe du virkelig ønsker

 

Hvis du setter deg mål som er urealistiske vil du bruke utrolig mye negativ energi og bortkastet tid på å forsøke å nå dem. Et mål skal være noe du kan klare å nå, selvom du vil støtte på hindringer. Hindringer er intet annet enn små røtter som prøver å felle de minste feil et menneske kan ha. Og tro meg, alle har en feil eller to. 

Et mål må også være konkret. Spesifiser hva du ønsker å nå med målet ditt med detaljer. Dette vil hjelpe deg til å nå målet lettere, ved at du lager flere del-mål. Når du når et mål vil du føle en følelse blandet av tapperhet, vilje og styrke. Du vil føle at du har klart noe. Sukse! Du vil bli stolt over deg selv, og den følelsen vil det alltid være vært å kjempe for. Når du har først smakt på følelsen av å nå et mål, kan du ikke la være å sikte mot et nytt.

Når du prøver å nå et mål, så er det viktig at DU ønsker dette for din egen del, ingen andre. Du gjør det for DEG, DEG og kun DEG selv. Du skal ikke bli tvunget til å gjennomføre et mål, du skal gjøre det av fri vilje. Men innimellom trenger man et spark i rævva for å komme i gang, og det er helt greit. 

Og for all del, ikke ta alt for serriøst. Husk at du har et liv du skal igjennom med minst mulig problemer.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits